Nezařazené

Proč raději Bitez než marketingovou agenturu?

Pokud máte gastro podnik a přemýšlíte, jak nejlépe spravovat své sociální sítě, zvažte aplikaci Bitez. Nevíte, proč by měla být lepší volbou než tradiční marketingová agentura? My vám to prozradíme.

1. Peníze, peníze, peníze

V marketingové agentuře můžete za správu sociálních sítí zaplatit klidně až trojnásobek měsíčně a to za úplně stejnou službu, jako u nás. To už je pořádná pálka! Jak je to možné? Díky automatizovaným procesům a zaměření na gastro segment všechny mezičlánky, které nepotřebujete, v Bitezu jednoduše vynecháme.

O jaké mezičlánky se jedná? Agentury mají často týmy plné manažerů, analytiků a dalších specialistů, jejichž práce se na vašem projektu nemusí projevit. To všechno ale musíte zaplatit. Oproti tomu v Bitez platíte jen za to, co skutečně potřebujete. Bez zbytečných přirážek za luxusní kanceláře, drahé vybavení nebo kávu na pracovišti zdarma.

2. Specializace na gastro

V Bitez se soustředíme výhradně na gastro podniky, což znamená, že přesně víme, co potřebujete. Marketingové agentury mají klienty ze všech možných odvětví a všech různých velikostí. Někdy se může stát, že nebudete jejich prioritou. S Bitez máte jistotu, že dostanete pozornost a péči, kterou si zasloužíte.

3. Kvalita bez kompromisů

Ať už jde o grafiku, obsah nebo sponzoring příspěvků, kvalita služeb u Bitez je srovnatelná s marketingovými agenturami. V obou případech se vašemu projektu věnuje konkrétní specialista. Rozdíl je v tom, že u Bitez platíte méně a stále dostáváte stejně skvělý servis.

Jak to víme? Bitez je defakto dceřiným projektem přesně takové agentury a byl vymyšlen přímo gastro zákazníky agentury.

4. Kvalita bez kompromisů

V Bitezu děláme vše jednoduše a efektivně. Není potřeba složitých kampaní nebo komplikovaných strategií. Dostanete prostě to, co funguje nejlépe pro každý gastro podnik, upravené vám na míru a to za velice přijatelnou cenu.

Jak? Každý pátek vám přistane upozornění na plán dalšího týdne, vy máte celý víkend na to si ho projít a napsat případné připomínky a kromě toho se o nic nestaráte. Vše za vás zařídí náš tým Bitez.

Pokud hledáte způsob, jak efektivně a dostupně spravovat sociální sítě vašeho gastro podniku, jsou služby Bitez skvělou volbou. Nabízíme vysokou kvalitu služeb, specializujeme se na gastro segment a ušetříme vám spoustu peněz. I když marketingové agentury mají své výhody, tak pro specifické potřeby gastro podniků je Bitez jednoduše lepší a dostupnější řešení. Přesvědčte se sami.

Nejnovější články

Najaké otázky?

Zavolejte nám

+420 723 726 826

ahoj@bitez.cz